2016. október 17., hétfő

2016.10.18. Magyaros zöldborsóleves, rántott sajt, köményes sertéssült.

Ma kicsivel rövidebb leszek mint máskor, hiszen vár rám egy szemészeti vizsgálat, aminek az eredményét igen kíváncsian várom. Baj van mostanában a kukkolóimmal ugyanis. Holnap már sokkal többet fogok tudni, addig viszont lássuk mit fogok enni, ha már véget ért a vizsgálat.




Például zöldborsólevest ehetek, annak is a magyaros változatát. Ez nyilván abból áll, hogy a levest ezúttal enyhe pírral, tehát kicsit felpaprikázott hangulatban tehetem a tányéromra. Mindegy, mert a zöldborsólevest minden formájában nagyon szeretem. Nem fogok jól lakni vele ezúttal, de ma nem is ez a leves szerepe. 

A rántott sajtot már biztos, hogy nem én fogom ma megenni. Erre két nyomós okom is van. Az egyik az, hogy annyira nem rajongok érte, a másik pedig az, hogy feleségem viszont szereti. Tehát, minden áldozat nélkül átadom az élvezetet a rántott sajt elfogyasztására feleségemnek, aki minden bizonnyal örülni is fog neki. 

Azért én sem maradok éhen, mert a levest is meg fogom enni, ha eljön  az ideje, de még a köményes sertéssült is rendelkezésemre áll, majd a szemorvos után. Ezeket a sorokat előre megírtam, hiszen az ebéd érkezésének pillanatában éppen a rendelő vendége leszek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése